Nanzan Aikido Egyesület | Nanzan Aikido Association

Tagfelvétel kezdőknek

Tagfelvétel PécsJelentkezés:

  • Egyesületünk szeptembertől júniusig folyamatosan fogadja a kezdők jelentkezését. Bármelyik edzésünk megtekinthető, így a látogató betekintést nyerhet az Aikido világába, az edzéseink menetébe, átérezheti azok hangulatát. Érdemes kipróbálni egy-két foglalkozást, hiszen nem kerül semmibe, ugyanis a gyermek csoportban az első két edzés, míg a felnőtt csoportban az első hónap gyakorlás  ingyenes.

Kezdés:

  • Először elmondjuk melyek a helyes viselkedés ismérvei a tatamin. Ez után megtanítjuk az alapállást, alaplépéseket és elkezdjük a gurulások, esések gyakorlását, melyek segítségével a kezdő megtanulja megvédeni a testét. Csak ezek elsajátítása után kezdünk páros technikákat tanítani. Fontos megemlíteni, hogy mivel nálunk mindenki a saját fejlődési ütemében haladhat, így az első páros technikáig eltelhet két hét, vagy akár egy hónap is az alapok gyakorlásával.

Jelentkezni személyesen, vagy a „Kapcsolat” dobozban található elérhetőségeink valamelyikén lehet. További információ az egyes csoportjaink oldalán található:

  • A 7-11 éves korosztálynak a gyermek csoportunkat javasoljuk.
  • A 12-17 évesek a junior csoportunkban tudnak a leghatékonyabban gyakorolni.
  • A 18-évesnél idősebbek számára a felnőtt csoport ajtaja áll nyitva. Itt felső korhatár nincs, legfiatalabb tanítványunk a csoportban 18 éves, a legidősebb közel 50.

Mindkét csoportunkban egyaránt várjuk a jelentkezőket. A kezdők edzéseit Niklai Norbert (6. dan) shidoin iránymutatásával Varga Zoltán (4. dan) fukushidoin vezeti.

Találkozzunk a tatamin!