Nanzan Aikido Egyesület | Nanzan Aikido Association

Levelező lista

Az eheti események alapján ismét beigazolódott, hogy szükség van olyan csatornákra, melyeken keresztül a lehető leggyorsabban tudunk információt közölni egymással. A legjobb az lenne, ha mindenki – aki még nem tette meg korábban – megadná Zolinak a telefonszámát, hiszen manapság mindenki rendelkezik – legalább 1 db – mobiltelefonnal. Ilyen esetekben Zoli üzenetet tudna küldeni a dojo-tagoknak.

A másik megoldás – akár párhuzamosan az előzővel – a levelező lista lehet. Már most is létezik ilyen, de csak 13 tagja van, a régebbi „motorosokkal”. Jó lenne, ha mindenki fel lenne iratkozva erre azok közül, akik legalább fél éve tagjai a dojo-nak. Erre a leggyorsabb megoldás: küldj egy email-t az aikido kukac nanzan pont hu -ra arról a postafiókodról, ahova a központi üzeneteket szeretnéd megkapni.

 

2 comments
  1. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog. Komolyan mondom, ez komoly dolog.

Vélemény, hozzászólás?