Nanzan Aikido Egyesület | Nanzan Aikido Association

NAD majális

BRÉKING: IDŐJÁRÁS – Eseménynap: SZOMBAT

Május 30-án, szombaton ismét megrendezzük az immár hagyományosnak mondható „NAD majálist”. A program helyszíne idén a Mandulás lesz, ahol korábban már többször is tartottuk az eseményt. Terv szerint reggel 9 órától sötétedésig kint leszünk – ha az időjárás engedi.

Az ebéd dél és egy óra között lesz kész, de ehhez az is kell, hogy legyen segítségünk (krumplipucolás, tűzrakás, stb). Hozzatok magatokkal inni- és rágcsálnivalót és ne felejtsétek: ez családi rendezvény, tehát szeretettel várjuk a párokat, gyermekeket. A program célja nem az ebéd elfogyasztása, hanem az, hogy együtt töltsünk egy napot, ahol jobban megismerhetjük egymást.

A Mandulás a 34-es járattal közelíthető meg busszal, valamint parkolási lehetőség is van. A terület észak-keleti részén leszünk (buszmegállótól jobbra, hátul). Extrém időjárás esetén a programot vasárnap rendezzük meg.

4 comments
  1. Csütörtökön nem leszek, így azt kérem, hogy szervezkedjetek:

    – 9 előtt le kellene foglalni a tűzrakó helyet, asztalt, kuckót (Zoli tudja melyik, hol)

    – kellene egy tűzifa gyűjtő brigád

    – bármi, amit hozni kell, csütörtökön egyeztetni kellene (pl. szárazjégnek láda)

    Gyertek bátran minél hamarabb – ne csak enni :) -, hogy minél többet lehessünk együtt.

  2. Jó, de nem jó? Hova mondja? Legalább nézd meg rendesen, amit belinkelsz.
    (megjegyzem e szerint épp most esik, holott az egész városban felsős/süt a nap)
    http://www.met.hu
    http://www.eumet.hu
    Mindkettő ugyanolyan rossz időt mond hétvégére. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetséges, hogy vasárnap, vagy hétfőn sütni fog a nap, de nekünk dönteni kell és ezt nem kérdőjelezhetjük meg öt percenként. Másrészről többen jelezték, hogy vasárnap (gyermeknap) nem, vagy nem biztos, hogy jönnének. És ugye ott van az előkészített hús, amivel nem illik jó időt várni :)

Vélemény, hozzászólás?