Nanzan Aikido Egyesület | Nanzan Aikido Association

Megújultunk!

Bizonyára már ti is észleltétek, hogy a – párkapcsolatokban kritikus – 7. évforduló tiszteletére új ruhát kapott honlapunk. A statisztikai adatokból, illetve figyelve a technika rohamléptekben végbemenő változásait, arra a következtetésre jutottunk, hogy a régi felület már nem képes megfelelő szinten kiszolgálni a látogatókat. Nem volt lehetőség nagyobb képek megjelenítésére, a manapság elterjedt nagyobb méretű és felbontású monitorokon már nehezebb volt olvasni a kis betűket, stb.

Az új design egyik kulcseleme a fejlécben található kép, mely a terveink szerint időről, időre változni fog. Az első fejléccel Tamura Sensei előtt tisztelgünk, illetve ezzel szeretnénk közölni azt is, hogy dojónk Tamura Sensei tanításait követi. Bal oldalon – többek kérésére – megmaradt az elmúlt pár verzióban már alkalmazott menüsor, mely alatt a bejelentkezési mezők foglalnak helyet. Továbbra is hozzá lehet szólni a hírekhez, melynek egyedüli feltétele a regisztráció, amit a kérdőjelre kattintva tudtok egyszerűen végrehajtani. Aki a korábbi oldalon már regisztrált, nem kell újra megtennie. Elfelejtett jelszót szintén a kérdőjelre kattintva lehet orvosolni.

Reméljük tetszeni fog az új arculat, melyet a későbbiekben tartalmi megújulás is követni fog. A regisztráció és a kommentelés elősegítésére egy nyereményjátékot hirdetünk. Kérdésünk: hányadik verzió a jelenlegi honlap? Válaszokat ehhez a hírhez hozzászólva adhattok, mindenki egyet. A helyes megfejtők közt, egy 1000 Ft-os utalványt sorsolunk ki, mely beváltható Nanzan-póló vásárlásakor, vagy egyéb saját rendezésű programokon (edzőtáborok).

2 comments

Vélemény, hozzászólás?