Nanzan Aikido Egyesület | Nanzan Aikido Association

Elköltöztünk!

Hozzávetőleg 12 éven át adott otthont dojónknak a Bánki Donát Utcai Általános Iskola. Az intézményi keretek, illetve az iskola – elsősorban karbantartásra irányuló – saját lehetőségeinek hiánya nem tette lehetővé, hogy azt az éves szakmai programot hajtsuk végre, melyet szerettünk volna. Edzőtáborainkat, hétvégi edzéseinket rendre más intézményekbe kellett szerveznünk, a folyamatos pakolás edzések előtt és után pedig megviselte eszközeinket és néha bizony a tagságunkat is.

Régóta kerestünk már megfelelő termet, olyat, ahol a teljes tatami állományunkat munkára foghatjuk, ráadásul azok hosszabb távon a helyükön maradhatnak. Ahol annyi foglalkozást tartunk, amennyit megfelelőnek gondolunk és mely otthont adhat hétvégi rendezvényeinknek, edzőtáborainknak egyaránt. Nem utolsó sorban olyat, ahol a tisztaság csak rajtunk múlik.

A hosszú felvezető után örömmel jelentem, hogy már az idei szezon első edzéseit (szeptember 4.)  az új helyszínen, közel 200m2 tatami felületen, a pécsi Expo Center Hamerli termében fogjuk megtartani!

aikido pécs

Új címünk tehát:

Expo Center – Pécs, Megyeri út 72.

Megközelíthető 1-es és 55-ös buszokkal, illetve személyautóval a parkolás egyszerű és ingyenes.

Foglalkozásaink az alábbiak szerint alakulnak:

  • gyerek: kedd, csütörtök 17:00-18:00
  • junior: kedd, csütörtök 18:00-19:00
  • felnőtt: hétfő 19:30-21:00; kedd, csütörtök 18:00-19:30

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyesületünk közelgő 15 éves jubileumát már az új helyszínen fogjuk ünnepelni.

Szeptembertől várjuk a jelenlegi és leendő aikidokákat az új helyszínen!