Nanzan Aikido Egyesület | Nanzan Aikido Association

Ismét kezdőcsoportot indítunk – várjuk az érdeklődőket

aikido pécs

Szeptember 5-től várunk minden érdeklődőt, aki szeretne megismerkedni az Aikido harcművészet rejtelmeivel. A hétfői és csütörtöki edzéseinken bárki betekintést nyerhet a foglalkozásaink menetébe, megérezheti azok hangulatát és akár meg is próbálhatja az egyes gyakorlatokat.

Ne feledjétek, az Aikido gyakorlásához nincs szükség semmiféle különleges adottságra, képességre. Mivel a Nanzan Aikido Dojóban jelenleg csak felnőtt csoport működik, így az egyetlen kritérium a betöltött 14. életév. Hölgyeket, urakat egyaránt szívesen látunk. Az első két edzés ingyenes, ezzel is a foglalkozáson való részvételre szeretnénk buzdítani mindenkit, mert célunk, hogy minél többen ismerjék meg ezt az egyedülálló harcművészetet.

A kezdők hétfőn külön, csütörtökön pedig a haladókkal egy időpontban, de külön csoportban gyakorolnak, munkájukat szerencsés esetben akár nyolc fekete öves aikidoka segítheti, mely egyedülálló lehetőséget jelent Pécsett.

További hasznos információk a bal oldali menü „Dojo” szekciójában találhatók. Kérdéseket feltehetsz személyesen (az edzéseken), telefonon, vagy e-mailen. Szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?