Nanzan Aikido Egyesület | Nanzan Aikido Association

Várjuk a jelentkezőket!

2017 őszén is kezdőcsoportot indítunk, így ismét várjuk a jelentkezőket!

flyer02_596

Várunk edzéseinken, ahol minden látogató betekintést nyerhet az Aikido világába, az edzéseink menetébe, átérezheti azok hangulatát. Érdemes kipróbálni néhány foglalkozást, hiszen nem kerül semmibe: a felnőtt csoportban az első hónap gyakorlásért nem kell fizetni.

Az aikido gyakorlásához nincs szükség semmiféle különleges adottságra, képességre, nálunk az egyetlen feltétel a betöltött 14. életév.

Nálunk mindenki a saját fejlődési ütemében haladhat, a legfontosabb, hogy mindenki érezze jól magát a tatamin.

Az első edzésen ismertetjük a szokásokat, a helyes viselkedés ismérveit a tatamin. Ez után megtanítjuk az alapállást, alaplépéseket és elkezdjük a gurulások, esések gyakorlását, melyek segítségével a gyakorló megtanulja megvédeni a testét. Csak ezek elsajátítása után kezdünk páros technikákat tanítani.

A kezdőcsoport foglalkozásait Niklai Norbert (5. dan) és Varga Zoltán (4. dan) vezeti, kedden és csütörtökön 17:45-19:45-ig a Bánki Donát Utcai Iskola tornatermében (Pécs, Bánki D. u. 2). Bővebb információt a felnőtt csoportról itt találsz, a jelentkezésről pedig itt.

Egyesületünk elkötelezett a magas színvonal mellett. Csoportjainkban nyolc fekete öves (1-5. danos) aikidoka gyakorol, mely garanciát jelent arra, hogy mindig megfelelő tudású ember támogatja a kezdők gyakorlását.

Gyere el, nézd meg egy edzésünk, vagy akár rögtön be is állhatsz gyakorolni közénk! Kérdéseidre szívesen válaszolunk az elérhetőségeinken:

facebook.com/aikidonanzan
aikido@nanzan.hu